Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in ons privacybeleid.

De inschrijving 2023

Inschrijven voor de PeelRand Classic 2023 is nog niet mogelijk, voor informatie:  info@peelrandclassic.nl.

De PeelRand Classic 2023 wordt in principe verreden op zondag 2 april 2023

De PeelRand Classic is één van de hoogtepunten op de jaarlijkse Klassieker rittenkalender. Liefhebbers komen op die dag naar (Midden) Limburg voor een gezellige en uitdagende dag.

Met verschillende kaartleessystemen, waaronder ingetekende lijn (met barricades), grensbenadering en pijlen kortste route, loodsen we je in ongeveer zes uur sportief over de mooiste wegen in de regio tussen De Peel en de Maas.

 

INSCHRIJFVOORWAARDEN:

Er worden twee trajecten verreden met een totale lengte van ongeveer 150 a 200 km, afhankelijk van de klasse.

De best geklasseerden in de klasse ontvangen een prijs.

Voor de Algemeen Winnaar, dat is het equipe met het beste resultaat ten opzichte van het gemiddelde in zijn klasse, is een Wisselbeker beschikbaar in de vorm van een beeld van een Turfsteker.

Deze internationale betrouwbaarheidsrit telt mee voor het NRF Kampioenschap voor Klassiekers en het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s  van de DHRC. En ook voor het Clubkampioenschap van ASC Van Hornerijders in Weert en AC Gaef um Gaas in Venlo

Ingeschreven kan worden met een auto van alle leeftijden, maar om aan een van de genoemde Nationale kampioenschappen deel te nemen dient de auto van voor 2 april 1993 te zijn.

Ingeschreven kan worden in de klassen:
            Expert: Bedoeld voor ervaren deelnemers.
            Sport:  Bedoeld voor minder ervaren deelnemers.
            Toer:   Bedoels voor beginnende deelnemers.

De inschrijving staat open voor maximaal 100 equipes.

Het inschrijfgeld bedraagt ( nog niet bekend) per equipe.

Bankrekening: NL55 RABO 0159 5697 88 tnv J.M.A. Stienen eo onder vermelding naam inschrijver.

Inschrijven is mogelijk tot 25 maart 2023 (uiterlijk op die dag dient het inschrijfgeld op genoemde rekening te staan).

Behalve de nodige wedstrijdbescheiden zoals de fullcolor routeboeken is ook Inbegrepen: ontvangst met koffie en vlaai, geheel verzorgde lunch tijdens de rust en een dinerbuffet na afloop.

Bovendien krijgt elk equipe een (of twee) rallyschild(en) en twee raamstickers. het rallychild en stickers zijn na de eerdere edities een begerenswaardig verzamelobject geworden.

Belangrijk om te weten: 

Als om een of andere reden een beperking in het aantal deelnemers noodzakelijk wordt, dan is de volgorde van binnenkomst betaling inschrijfgeld bepalend voor toelating.

Plaatsing op de startlijst kan pas na betaling van het inschrijfgeld. Hierdoor wordt de startvolgorde (per klasse) dus in principe bepaald aan de hand van datum binnenkomst inschrijfgeld.

 Dus schrijf je zo gauw mogelijk in.

 

Privacyregels.
Door het inschrijfformulier in te vullen  geef je de organisatie toestemming om de gegevens op te slaan en te gebruiken voor verdere communicatie naar u als deelnemer.

Op de website worden hiervan alleen de namen en autogegevens gebruikt voor de deelnemerslijst en de uitslagen.

 

Annuleringsregeling.

Indien u na inschrijving om een of andere reden moet besluiten om toch niet deel te nemen aan de PeelRand Classic op 2april 2023, is een berichtje naar info@peelrandclassic.nl voldoende.

Afhankelijk van het moment van annulering zal het eventueel betaalde inschrijfgeld worden gerestitueerd met aftrek van reeds gemaakte kosten.

Indien u op het moment van annulering het inschrijfgeld nog niet betaald hebt, en er zijn wel al kosten gemaakt door de organsatie, dan bent u toch het bedrag van die reeds gemaakte kosten verschuldigd.  U ontvangt hiervoor dan een claim met motivering.

Bij annulering in de laatste week voor het evenement, dus na 26 maart 2023, kan geen restitutie meer plaatsvinden.

 

Ga verder via onderstaande knop.

Inschrijfformulier 

Afdrukken  E-mailadres